Voor opdrachtgevers

De beste weg naar professionele vakmensen

Je orderportefeuille is goed gevuld, je hebt het lekker druk. Maar net als je de planning en bezetting hiervoor op orde hebt, dient zich een nieuw project aan. Dat wil je uiteraard niet laten lopen. Maar hoe kom je zo snel aan extra vakmensen? Waar haal je die tijdelijke professionals, die voldoen aan alle eisen die je stelt? Schakel dan vandaag nog ZZP Projecten in.

ZZP Projecten bemiddelt al meer dan 15 jaar tussen ZZP-ers en opdrachtgevers in de Bouw & Techniek. Dat doen we snel, makkelijk en vooral goed! Omdat ZZP Projecten al een uitgebreide voorselectie hanteert, weet je als opdrachtgever altijd zeker dat de bij ons ingeschreven ZZP-ers in hun vak verstaan en wat net zo belangrijk is, hun zaakjes voor elkaar hebben.

Maar ervaren als we zijn kunnen we meer voor je betekenen. Zo geven we je ook graag een gedegen advies als het gaat om een efficiƫnte en flexibele bedrijfsvoering. Wij hebben daarvoor de nodige kennis van wetgeving, administraties, noem maar op. Zelfs kun je een beroep op ons doen voor het uitvoeren van klussen en projecten. Van bemiddeling en flexpools tot onder aanneming, ZZP Projecten helpt je graag goed en verder op weg. Neem voor een eerste kennismaking dus snel contact met ons op.

Onze ZZP-ers

ZZP-ers
zijn bij in de buurt van de opgegeven postcode gevonden.
Bel ons
Mail ons
Bekijk locatie